visuals services_selling visual-lg

Verkoop

Ouwehand v/d Meijden Makelaars staat gedurende het gehele verkoopproces van A tot Z aan uw zijde

Het verkopen van een woning kan een inspannende gebeurtenis zijn. Het doel is een optimale marktconforme verkoopprijs te behalen tegen de beste voorwaarden. Ouwehand v/d Meijden Makelaars kan u bij het verkoopproces begeleiden door zekerheid, duidelijkheid en vakkundigheid te bieden. Met onze persoonlijke begeleiding staan we u terzijde vanaf de verkoopplannen tot aan de sleuteloverdracht. Op elk moment zijn we er om uw vragen rondom de verkoop te beantwoorden.

content services_selling-content-1 890x685

Adviesgesprek

Een adviesgesprek vindt vooraf plaats en is geheel vrijblijvend en kosteloos

In dit eerste kennismakingsgesprek worden alle belangrijke zaken met betrekking tot de verkoop van uw woning doorgenomen, zoals uw wensen en plannen én het traject van de volledige verkoopbegeleiding. Meestal vindt het gesprek plaats in de woning, zodat wij ook de staat van het huis en eventuele aandachtspunten kunnen doornemen. Al deze informatie hebben wij nodig om de vraagprijs, de doelgroepen en de verkoopstrategie te kunnen bepalen.

Bij het vaststellen van de vraagprijs maken we verder gebruik van recente transacties van soortgelijke objecten en de algehele kennis van de woningmarkt. Als laatste bespreken we onze dienstverlening en bijbehorende tarieven. Onze service vindt altijd plaats op basis van ‘no cure, no pay’. Naar aanleiding van dit gesprek maken wij een schriftelijk verkoopvoorstel, waarin alle informatie wordt samengevat.

stap voor stap

Volledige verkoop­begeleiding

Stap 1

Het vooronderzoek

Voordat we uw woning bezoeken, voeren we grondig onderzoek uit. De makelaar raadpleegt informatie uit het kadaster en analyseert de verkoopprijzen van vergelijkbare huizen in de buurt. Daarnaast maken we gebruik van uitgebreide gegevens van de NVM.

Stap 2

Het kennismaken

We bezoeken u thuis en verstrekken gepersonaliseerd advies. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we uw wensen en beantwoorden we uw vragen. Na afloop ontvangt u van ons een offerte met daarin een schatting van de verwachte verkoopopbrengst en een op maat gemaakt verkoopplan. Ons voornaamste doel is ervoor te zorgen dat uw woning succesvol verkocht wordt tegen de beste prijs en voorwaarden.

Stap 3

De presentatie van de woning

Wij besteden veel aandacht aan de presentatie van uw woning en laten professionele foto's maken om een perfecte indruk te creëren. Daarnaast meten we de woning in voor plattegronden op Funda en natuurlijk verzorgen we ook een aantrekkelijke brochure. Uw woning wordt uitgebreid gepresenteerd op Funda.

Stap 4

De bezichtigingen

Zodra de voorbereidingen zijn voltooid staat uw woning op Funda en in het intranet voor makelaars. De bezichtigingen kunnen van start gaan! U ontvangt tijdig informatie over de geplande bezichtigingen. Bovendien houden we u regelmatig op de hoogte van de reacties van potentiële kopers, vaak al direct na afloop van de bezichtigingen. Enkele dagen na de bezichtiging nemen we ook contact op met de bezoekers van uw woning om hun feedback te verzamelen.

Stap 5

De onderhandelingen

Uiteraard nemen wij ook de onderhandelingen met de potentiële koper van uw woning op ons. Zodra er een bod wordt uitgebracht, bespreken we dit uitgebreid met u. We voeren onderhandelingen over de prijs, de opleverdatum, en eventuele ontbindende voorwaarden (zoals de bouwkundige keuring en financieringsvoorwaarden). Gedurende het onderhandelingsproces houden we u constant op de hoogte en voorzien we u van advies. Op deze manier streven we naar de meest gunstige overeenkomst.

Stap 6

De koopakte

Proficiat, de koper en verkoper hebben overeenstemming bereikt over de prijs en voorwaarden. Wij zorgen ervoor dat alle afspraken worden vastgelegd in een koopovereenkomst. De woning is nu verkocht! Binnen 7 werkdagen nadat verkopers de woning gegund hebben zal er een koopakte worden getekend, welke is opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële beroepsorganisatie, Ring Amsterdam.

Stap 7

De overdracht

Op deze dag wordt de juridische levering en de overdracht van de sleutels gerealiseerd. Vóór de sleuteloverdracht voeren we samen met de koper een laatste inspectie van de woning uit, waarbij we alles controleren en de meterstanden noteren. Vervolgens ondertekenen we de benodigde documenten bij de notaris.

Reviews

Deskundig en qua grootte zeer overzichtelijk team, waardoor de lijnen kort zijn. Ook niet onbelangrijk: hele leuke mensen! Die echt hun best voor je doen, met je meedenken en goed de tijd voor je nemen. Zeer goed geholpen. Kortom: aanrader!

Nieuwe Keizersgracht 51 D

Geschreven op 18 januari 2024

Met Nick Henderson was het zeer prettig zakendoen hij was zeer deskundig zeer goed in de communicatie en heel helder in alle afspraken die waren gemaakt. Ook prettig hij was ook zeer goed te bereiken en het kantoor hield mij ook keurig en schriftelijk op de hoogte...

Wijnand Nuijenstraat 151 +PP

Geschreven op 4 januari 2024

Zeer tevreden over de dienstverlening. Een makelaarskantoor die het verschil maakt. Volgende keer zal ik dit kantoor zeker weer kiezen.

Ten Katestraat 43 1

Geschreven op 29 december 2023

Loic and his team are fantastic. I really recommend them to everyone who is selling their house in Amsterdam.

Bovenover 41

Geschreven op 3 oktober 2023

Professionele makelaar, alles goed geregeld en makkelijk/fijn contact. Erg mooie foto’s ook die van het huis gemaakt werden.

Frederik Hendrikstraat 16 3

Geschreven op 18 september 2023

Plan vrijblijvend een adviesgesprek over de verkoop van uw object

Jouw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of je alle velden (goed) hebt ingevoerd en probeer het nog een keer.

Persoonsgegevens

Objectgegevens

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Waar we je nog meer mee kunnen helpen

Volg ons op Instagram