visuals services_buying visual-lg

Aankoop

Ouwehand v/d Meijden Makelaars begeleidt u graag bij het vinden van uw volgende droomhuis

Het aankopen van een nieuwe woning kan een uitdagende ervaring zijn. Ons doel is om een geslaagde aankoop voor u tot stand te brengen onder de voor u beste voorwaarden. Bij Ouwehand v/d Meijden Makelaars begeleiden wij u gedurende het gehele aankoopproces, met een focus op zekerheid, helderheid en professioneel advies. Vanaf het moment dat u overweegt een woning te kopen tot aan de overdracht van de sleutels bieden we persoonlijke begeleiding.

content services_buying-content-1 890x685

Adviesgesprek

Een adviesgesprek vindt vooraf plaats en is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Bij het aankopen van een woning op de vastgoedmarkt in Amsterdam is het essentieel om snelle en doortastende beslissingen te kunnen maken. Ouwehand v/d Meijden Makelaars is een uiterst ervaren expert die u begeleidt bij het volledige aankoopproces en rekening houdt met jouw specifieke situatie en snel kan handelen. Wij stemmen onze dienstverlening volledig af op de unieke behoeften van elke klant.

stap voor stap

Volledige Aankoop­begeleiding

Stap 1

Het kennismakingsgesprek

In het eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek worden alle specifieke wensen, behoeften en financiële mogelijkheden van de klant besproken. Uw woonvoorkeuren worden geregistreerd in het NVM-zoeksysteem. Zodra er een nieuwe woning te koop wordt aangeboden, ontvangt u hierover een e-mail, zelfs als de woning door collega's in de verkoop wordt gezet.

Stap 2

De zoektocht

Heeft u een geschikte woning gevonden? Dan begeleiden wij u bij de (tweede) bezichtiging en verzamelen zorgvuldig informatie over de woning. We beoordelen diverse aspecten, waaronder de vraagprijs, bouwkundige staat, kadastrale gegevens, eventuele juridische complicaties, en of de woning echt aan uw woonwensen voldoet. Op deze manier voorkomt u overbetaling of de aanschaf van een woning die achteraf niet zo goed bij uw verwachtingen blijkt te passen.

Indien de woning uw nieuwe thuis lijkt te worden, bepalen we samen met u de aankoopstrategie. We gaan vervolgens in onderhandeling met de verkoper of diens makelaar over zaken als de koopprijs, opleveringsdatum, en ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering en bouwkundige keuring).

Stap 3

De koopakte

Zodra er overeenstemming is bereikt tussen de koper en verkoper over de prijs en voorwaarden zorgen wij ervoor dat de afspraken nauwkeurig worden vastgelegd in een koopovereenkomst binnen 7 werkdagen nadat verkopers de woning gegund hebben welke is opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële beroepsorganisatie, Ring Amsterdam. De koopakte wordt met u besproken en vervolgens ondertekend door zowel de koper als de verkoper. De aankoop is nu bevestigd!

Stap 4

De overdracht

Op de dag van de juridische overdracht en sleuteloverdracht voeren we samen met u een laatste inspectie van de woning uit voordat de sleutels worden overhandigd. We controleren alle details en noteren de meterstanden. Vervolgens ondertekenen we de benodigde documenten bij de notaris. Vanaf dat moment is uw nieuwe thuis officieel van u!

Reviews

Deskundig en qua grootte zeer overzichtelijk team, waardoor de lijnen kort zijn. Ook niet onbelangrijk: hele leuke mensen! Die echt hun best voor je doen, met je meedenken en goed de tijd voor je nemen. Zeer goed geholpen. Kortom: aanrader!

Nieuwe Keizersgracht 51 D

Geschreven op 18 januari 2024

Met Nick Henderson was het zeer prettig zakendoen hij was zeer deskundig zeer goed in de communicatie en heel helder in alle afspraken die waren gemaakt. Ook prettig hij was ook zeer goed te bereiken en het kantoor hield mij ook keurig en schriftelijk op de hoogte...

Wijnand Nuijenstraat 151 +PP

Geschreven op 4 januari 2024

Zeer tevreden over de dienstverlening. Een makelaarskantoor die het verschil maakt. Volgende keer zal ik dit kantoor zeker weer kiezen.

Ten Katestraat 43 1

Geschreven op 29 december 2023

Loic and his team are fantastic. I really recommend them to everyone who is selling their house in Amsterdam.

Bovenover 41

Geschreven op 3 oktober 2023

Professionele makelaar, alles goed geregeld en makkelijk/fijn contact. Erg mooie foto’s ook die van het huis gemaakt werden.

Frederik Hendrikstraat 16 3

Geschreven op 18 september 2023

Neem contact met ons op

Jouw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of je alle velden (goed) hebt ingevoerd en probeer het nog een keer.

Persoonsgegevens

Objectgegevens

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Waar we je nog meer mee kunnen helpen

Volg ons op Instagram