visuals services_bog visual-lg

B.O.G Dienst

Zoekt u een partner in het aankopen, verkopen of verhuren van bedrijfsonroerendgoed?

Ouwehand v/d Meijden Makelaars fungeert tevens als een deskundige en goed geïnformeerde partner voor professionele opdrachtgevers en beleggers, waaronder projectontwikkelaars. Wij houden voortdurend de ontwikkelingen in de bedrijfs onroerend goed markt in de gaten, zijn goed op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving en hebben gedegen kennis van alle juridische en fiscale aspecten. Bij Ouwehand v/d Meijden Makelaars delen we deze kennis graag met u.

Reviews

Het contact was een bijzonder prettige, zéér professionele, correcte, efficiënte en vriendelijke samenwerking!! De medewerkers op kantoor altijd bereikbaar en buitengewoon goed geïnformeerd en met een engelen geduld…

Prins Hendrikkade 2 D

Geschreven op 27 mei 2024

Veel dank aan Loïc en zijn collegas, die ons hebben ons heel erg goed, persoonlijk en flexibel geholpen! Ik zou hem zeker aanraden.

Hortusplantsoen 12 Hs

Geschreven op 23 april 2024

Loic heb ik ervaren als een zeer betrouwbaar en deskundige makelaar en een fijn persoon. Dat helpt in de communicatie richting ons als opdrachtgever maar zeker ook naar de marktpartijen en de kopers.

Bloemgracht 177

Geschreven op 4 maart 2024

Zeer professionele begeleiding. Makelaar Nick Henderson was heel helder in zn uitleg en is zeer prettig en betrouwbaar. Een echt mensen mens.

Brederolaan 20

Geschreven op 17 april 2024

Deskundig en qua grootte zeer overzichtelijk team, waardoor de lijnen kort zijn. Ook niet onbelangrijk: hele leuke mensen! Die echt hun best voor je doen, met je meedenken en goed de tijd voor je nemen. Zeer goed geholpen. Kortom: aanrader!

Nieuwe Keizersgracht 51 D

Geschreven op 18 januari 2024

Neem contact met ons op

Jouw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of je alle velden (goed) hebt ingevoerd en probeer het nog een keer.

Persoonsgegevens

Objectgegevens

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Waar we je nog meer mee kunnen helpen