Amsterdam

Amstelbeststraat 14

Amstelbeststraat 14, Amsterdam foto-0
Amstelbeststraat 14, Amsterdam foto-1
Amstelbeststraat 14, Amsterdam foto-2
Amstelbeststraat 14, Amsterdam foto-3
Amstelbeststraat 14, Amsterdam foto-4
Amstelbeststraat 14, Amsterdam foto-5
Amstelbeststraat 14, Amsterdam foto-6
Amstelbeststraat 14, Amsterdam foto-7
Amstelbeststraat 14, Amsterdam foto-8
Amstelbeststraat 14, Amsterdam foto-9
Amstelbeststraat 14, Amsterdam foto-10
Amstelbeststraat 14, Amsterdam foto-11
Amstelbeststraat 14, Amsterdam foto-12
Amstelbeststraat 14, Amsterdam foto-13
Amstelbeststraat 14, Amsterdam foto-14
Amstelbeststraat 14, Amsterdam foto-15
Amstelbeststraat 14, Amsterdam foto-16
Amstelbeststraat 14, Amsterdam foto-17
Amstelbeststraat 14, Amsterdam foto-18
Amstelbeststraat 14, Amsterdam foto-19
Amstelbeststraat 14, Amsterdam foto-20
Amstelbeststraat 14, Amsterdam foto-21
Amstelbeststraat 14, Amsterdam foto-22
Amstelbeststraat 14, Amsterdam foto-23
Amstelbeststraat 14, Amsterdam foto-24
Amstelbeststraat 14, Amsterdam foto-25
Amstelbeststraat 14, Amsterdam foto-26
Amstelbeststraat 14, Amsterdam foto-27
Amstelbeststraat 14, Amsterdam foto-28
Amstelbeststraat 14, Amsterdam foto-29
Amstelbeststraat 14, Amsterdam foto-30
Amstelbeststraat 14, Amsterdam foto-31
Amstelbeststraat 14, Amsterdam foto-32
Amstelbeststraat 14, Amsterdam foto-33
Amstelbeststraat 14, Amsterdam foto-34
Amstelbeststraat 14, Amsterdam foto-35
Amstelbeststraat 14, Amsterdam foto-36
Amstelbeststraat 14, Amsterdam foto-37
Verkocht

€ 925.000 k.k.

120m²
Benedenwoning
5

Omschrijving

Turn key gelijkvloers benedenhuis met een riante TUIN (zuid-westen), tuinhuis en maar liefst drie slaapkamers, gelegen in het super moderne AMSTELBEST (2020)! Dit energiezuinige A++ appartement is voorzien van duurzame technologieën zoals een hybride warmtepomp, vloerverwarming, WTW installatie en zonnepanelen. Daarnaast is er een inpandige parkeergarage, de VvE beschikt over een autodeelprogramma. Amstelbest is gelegen in het kindvriendelijke Amstelkwartier.
*ENGLISH VERSION BELOW*

Deze CPO woning is onder leiding van Wouter van Alebeek van WE Architecten tot stand gekomen en opgeleverd in 2020. Doordat de bewoners inspraak hebben gehad tijdens het ontwerp -en bouwproces is er een hechte community ontstaan waarbij rekening is gehouden met hun wensen en zijn er unieke extra’s zoals een autodeelprogramma en gemeenschappelijk dakterras.
Mede door de luxe afwerking is deze bijzondere woning direct te betrekken!

INDELING
Zeer verzorgde gemeenschappelijke ontvangsthal met lift, entree van het appartement bevindt zich op de begane grond.
Binnenkomst in hal van waaruit u alle vertrekken kunt bereiken. Wat direct opvalt zijn de hoge plafonds en grote ramen, dit zorgt voor een ruimtelijk en licht gevoel.
Aan de achterzijde van het pand is de ruime woonkamer met luxe keuken en grote schuifpuien. De keuken met kookeiland is voorzien van een composiet aanrechtblad, vaatwasser, koelkast, vriezer, inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiger, oven en een wijnklimaatkast (o.a. Siemens Studio line apparatuur).
De grote schuifpui geeft toegang tot de riante en zonnige tuin, gelegen op het zuid-westen. De verzorgde tuin is voorzien van “achterom” en een tuinhuis, een ideale plek voor voor een werk/logeerkamer. Naast de “achterom” deur is een open schuurtje voor een motor of fietsen.
Aan de voorzijde van de woning is de master bedroom met inbouwkastenwand. Daarnaast zijn er nog twee goed bemeten slaapkamers (momenteel kinderkamers).
De badkamer is van alle gemakken voorzien zoals een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafels en een grote spiegel. Het toilet met fonteintje is separaat. De inpandige berging/technische ruimte is bereikbaar via de hal.
Het gemeenschappelijk dakterras met pantry is bereikbaar middels de lift of het trappenhuis. Vanaf het terras heeft u een waanzinnig uitzicht over de stad!

Het appartement is keurig afgewerkt en is voorzien van een luxe gietvloer met vloerverwarming.

OMGEVING:
De woning is gelegen in het populaire Amstelkwartier. Een kindvriendelijke nieuwbouwhuis, gelegen in Oost, aangrenzend aan de Amstel. De ligging is ideaal als u houdt van de drukte en het dynamische van de stad, maar ook behoefte heeft aan ruimte, rust en groen. In de buurt zijn diverse voorzieningen te vinden waaronder een kinderdagverblijf, basisschool, buitenschoolse opvang, speeltuinen en sportverenigingen. Ook zijn er hippe horecagelegenheden op loopafstand zoals George Marina, L’Osteria en Thuis aan de Amstel. Voor groen kunt u terecht in Park Somerlust en BellaVista Park.
De locatie is goed bereikbaar per openbaar vervoer en met de auto. Uitvalswegen richting Schiphol (A10/A4) en Utrecht (A2), en metrostation Spaklerweg en treinstation Amsterdam Amstel bereikt u binnen enkele minuten. Met de fiets bent u zo in de Rivierenbuurt, De Pijp, Watergraafsmeer of Oud-Oost.

VERENIGING VAN EIGENAARS
De actieve en gezonde VvE bestaat uit 14 leden en is in eigen beheer. Servicekosten bedragen € 218,- per maand en er is een MJOP beschikbaar. De kaspositie bedraagt ca. € 31.554,- en het aandeel in de VvE is 640/5.703.

WOONOPPERVLAKTE CONFORM NEN2580
GO wonen: 119,5m²
Bruto vloeroppervlakte: 134m²

ERFPACHT
De woning is gelegen op eeuwigdurende erfpachtgrond van de Gemeente Amsterdam en wordt jaarlijks geïndexeerd. De algemene bepalingen voor eeuwigdurende erfpacht 2016 zijn van toepassing. De erfpachtcanon is € 831,13 per maand en is fiscaal aftrekbaar.

PARKEERPLAATS met DEELAUTO’S
Het complex beschikt over een inpandige parkeergarage, voorzien van Lynk&Co auto’s. Deze auto's zijn per km, per dag of weekend beschikbaar. In de wijk Amstelkwartier is het niet mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen, maar er zijn verschillende parkeermogelijkheden mocht u een eigen auto hebben. Zo kunt u bijvoorbeeld in het naast gelegen complex een parkeerplaats huren.

UITBOUW
Er is een mogelijkheid tot het uitbouwen van het appartement aan de achterzijde, ter hoogte van de woonkamer en keuken. Op de alternatieve plattegrond kunt u zien hoe de woning met ca. 20m2 kan worden vergroot.
Er kan conform schrijven van de gemeente vergunningsvrij worden uitgebouwd, echter is er wel formele goedkeuring nodig van de VvE.

BIJZONDERHEDEN
- Riant vloeroppervlak van 119,5m2 (NEN2580) incl. tuinhuis.
- Bouwjaar 2020
- Zonnige tuin op het zuidwesten
- Energielabel A++
- WTW installatie met hybride warmtepomp
- Zonnepanelen van VvE
- Gezamenlijk dakterras
- De VvE heeft een deelautoprogramma met parkeerplaats
- Gemeenschappelijke afgesloten fietsenstalling
- Bergruimte
- Oplevering in overleg

VOORBEHOUD
Deze projectinformatie is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Er wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.


**ENGLISH VERSION**

Turn key ground floor apartment with a spacious GARDEN (south-west), garden house and three bedrooms, located in super modern AMSTELBEST (2020)! This energy efficient A++ apartment features sustainable technologies such as a hybrid heat pump, underfloor heating, WTW system and solar panels. In addition, there is an indoor parking garage, the VvE has a car sharing program. Amstelbest is located in the child-friendly Amstelkwartier.

This CPO home was created under the direction of Wouter van Alebeek of WE Architects and completed in 2020. Because the residents have had a say during the design and construction process, a close community was created taking into account their wishes and there are unique extras such as a car sharing program and communal roof terrace.
Partly because of the luxurious finish, this special home is ready to move in immediately!


LAYOUT
Very well maintained common entrance hall with elevator, entrance to the apartment is on the first floor.
Entry into hall from where you can reach all rooms. What immediately stands out are the high ceilings and large windows, this provides a spacious and light feeling.
At the rear of the property is the spacious living room with luxury kitchen and large sliding doors. The kitchen with cooking island is equipped with a composite countertop, dishwasher, refrigerator, freezer, induction hob with integrated extractor, oven and a wine cooler (including Siemens Studio line appliances).
The large sliding doors give access to the spacious and sunny garden, located on the south-west. The well-kept garden isalso possible to reach through the back. The great garden house is an ideal place for a work/lodge room. Next to the "back" door is an open shed for a motorcycle or bicycles.
At the front side of the home is the master bedroom with built-in closet wall. In addition, there are two well-sized bedrooms (currently children's rooms).
The bathroom is fully equipped including a bathtub, walk-in shower, double sinks and a large mirror. The toilet with hand basin is separate. The indoor storage/technical room is accessible from the hallway.
The communal roof terrace with pantry is accessible via the elevator or the stairwell. From the terrace you have an amazing view over the city!

The apartment is nicely finished and has a luxury cast floor with underfloor heating.

ENVIRONMENT:
The property is located in the popular Amstel Quarter. A child-friendly newly built house, located in East, adjacent to the Amstel River. The location is ideal if you love the hustle and bustle and dynamic of the city, but also need space, tranquility and greenery. In the neighborhood you will find various facilities including a nursery, elementary school, after-school care, playgrounds and sports clubs. There are also trendy restaurants within walking distance such as George Marina, L'Osteria and Thuis aan de Amstel. For greenery you can visit Park Somerlust and BellaVista Park.
The location is easily accessible by public transport and by car. Major highways towards Schiphol (A10/A4) and Utrecht (A2), metro station Spaklerweg and train station Amsterdam Amstel can be reached within minutes. By bike you can easily reach the Rivierenbuurt, De Pijp, Watergraafsmeer or Oud-Oost.


OWNERS ASSOCIATION
The active and healthy VvE consists of 14 members and is self-managed. Service costs are € 218,- per month and there is an MJOP available. The cash position is approximately € 31.554, - and the share in the VvE is 640/5703.

LIVING SPACE ACCORDING TO NEN2580
GO living area: 119,5m²
Gross floor area: 134m²

GROUND LEASE
The property is situated on perpetual leasehold land of the Municipality of Amsterdam and is indexed annually. The general provisions for perpetual ground lease 2016 apply. The ground rent is € 831,13 per month and is tax deductible.

PARKING SPACE with SHARES
The complex has an indoor parking garage equipped with Lynk&Co cars. These cars are available per km, per day or weekend. In the Amstelkwartier district it is not possible to apply for a parking permit, but there are several parking options should you have your own car. For example, you can rent a parking space in the adjacent complex.

EXTENTION
There is a possibility of building out the apartment at the rear, at the level of the living room and kitchen. On the alternative floor plan you can see how the house can be enlarged by about 20m2.
There may be according to the letter of the municipality permit-free construction, however, formal approval is required from the VvE.

PARTICULARS
- Spacious floor area of 119,5m2 (NEN2580) including garden house.
- Built in 2020
- Sunny garden on the southwest
- Energy label A++
- WTW system with hybrid heat pump
- Solar panels of association
- Shared roof terrace
- The VvE has a shared parking lot
- Shared closed bicycle storage
- Storage room
- Delivery in consultation


CAVEAT
This project information has been compiled with the utmost care. However, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. The buyer has his own obligation to investigate all matters that are important to him or her. With regard to this property, the broker is an advisor to the seller. The NVM conditions apply.
Doortje de Hart

Assistent Makelaar

Doortje de Hart

Overdracht

Bijdrage VVE
€ 218
Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
Amstelbeststraat 14
Postcode
1096 GD
Plaats
Amsterdam

Bouw

Soort appartement
Benedenwoning, Appartement
Woonlaag
1
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend
Bijzonderheden
Toegankelijk voor ouderen, Toegankelijk voor gehandicapten

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 120m²
Inhoud
ca. 575m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV-Kabel, Lift, Schuifpui, Zonnepanelen, Balansventilatie

Energie

Energielabel
A++
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Volledig geisoleerd, Geen spouw, Eco-bouw, Kierdichting, HR-glas
Warm water
Elektrische boiler eigendom
Verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmte Terugwininstallatie

Buitenruimte

Ligging
Aan het water, Aan park, Aan rustige weg, In woonwijk
Tuin
Achtertuin
Achtertuin
Zuidwest, 102m², 1200×850cm
Schuur
Vrijstaand hout

Garage

Soort garage
Inpandig
Capaciteit
4

Plattegronden

Amstelbeststraat 14, Amsterdam plattegrond-0
Amstelbeststraat 14, Amsterdam plattegrond-1

Locatie

[ { "address": "Amstelbeststraat 14", "zipCode": "1096 GD", "city": "Amsterdam", "lat": 52.340701, "lng": 4.9189143, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[ { "featureType": "water", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#e9e9e9" }, { "lightness": 17 } ] }, { "featureType": "landscape", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#f5f5f5" }, { "lightness": 20 } ] }, { "featureType": "road.highway", "elementType": "geometry.fill", "stylers": [ { "color": "#ffffff" }, { "lightness": 17 } ] }, { "featureType": "road.highway", "elementType": "geometry.stroke", "stylers": [ { "color": "#ffffff" }, { "lightness": 29 }, { "weight": 0.2 } ] }, { "featureType": "road.arterial", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#ffffff" }, { "lightness": 18 } ] }, { "featureType": "road.local", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#ffffff" }, { "lightness": 16 } ] }, { "featureType": "poi", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#f5f5f5" }, { "lightness": 21 } ] }, { "featureType": "poi.park", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#dedede" }, { "lightness": 21 } ] }, { "elementType": "labels.text.stroke", "stylers": [ { "visibility": "on" }, { "color": "#ffffff" }, { "lightness": 16 } ] }, { "elementType": "labels.text.fill", "stylers": [ { "saturation": 36 }, { "color": "#333333" }, { "lightness": 40 } ] }, { "elementType": "labels.icon", "stylers": [ { "visibility": "off" } ] }, { "featureType": "transit", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#f2f2f2" }, { "lightness": 19 } ] }, { "featureType": "administrative", "elementType": "geometry.fill", "stylers": [ { "color": "#fefefe" }, { "lightness": 20 } ] }, { "featureType": "administrative", "elementType": "geometry.stroke", "stylers": [ { "color": "#fefefe" }, { "lightness": 17 }, { "weight": 1.2 } ] } ]

Volg ons op Instagram