visuals about_us visual-lg

OVER OVDM

Maak kennis met het hechte team van Ouwehand van der Meijden Makelaars

Ouwehand v/d Meijden Makelaars B.V. staat voor meer dan 20 jaar ervaring in de particuliere en commerciële onroerendgoedmarkt in Amsterdam en omgeving. Vanuit ons kantoor aan de Herengracht, bieden wij u met veel plezier en betrokkenheid onze expertise aan. Ons kantoor kenmerkt zich door zijn deskundige, flexibele en persoonlijke aanpak. Wij adviseren ook veel expats en spreken vloeiend de Engelse en Franse taal. Wij zijn lid van de beroepsorganisaties NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars), MVA (Makelaars Vereniging Amsterdam) en Vastgoedcert. Deze organisaties waarborgen de kwaliteit en vakkennis van dit kantoor.

content about_us-content-1 890x685

ONS VERHAAL

Welkom bij Ouwehand van der Meijden Makelaars, waar wij verder gaan dan traditionele makelaarsdiensten.

Ons team bestaat uit drie makelaars, een officemanager en een (juridische) binnendienst. Daarnaast schakelen wij, voor zover van belang voor onze klant, derden in voor een samenwerking. We hebben samenwerkingsverbanden met een gerenommeerde fotograaf, vaste taxateurs, notarissen, bouwkundigen en een in-house financieel adviseur.

Als toegewijde gidsen begeleiden we u door elke fase van vastgoedtransacties. Met onze jarenlange ervaring en een gedreven team streven we ernaar uw vastgoed dromen te realiseren. Bij OVDM kunt u rekenen op professionaliteit, transparantie en een persoonlijke aanpak. Ontdek ons verhaal, maak kennis met ons hechte team en ervaar het unieke verschil met OVDM. Wij zijn een klein team, waardoor we korte lijnen kunnen hanteren en uw behoeften nauwkeurig kunnen bedienen. Uw unieke vastgoedreis begint hier, bij Ouwehand van der Meijden Makelaars.

Reviews

Veel dank aan Loïc en zijn collegas, die ons hebben ons heel erg goed, persoonlijk en flexibel geholpen! Ik zou hem zeker aanraden.

Hortusplantsoen 12 Hs

Geschreven op 23 april 2024

Loic heb ik ervaren als een zeer betrouwbaar en deskundige makelaar en een fijn persoon. Dat helpt in de communicatie richting ons als opdrachtgever maar zeker ook naar de marktpartijen en de kopers.

Bloemgracht 177

Geschreven op 4 maart 2024

Zeer professionele begeleiding. Makelaar Nick Henderson was heel helder in zn uitleg en is zeer prettig en betrouwbaar. Een echt mensen mens.

Brederolaan 20

Geschreven op 17 april 2024

Deskundig en qua grootte zeer overzichtelijk team, waardoor de lijnen kort zijn. Ook niet onbelangrijk: hele leuke mensen! Die echt hun best voor je doen, met je meedenken en goed de tijd voor je nemen. Zeer goed geholpen. Kortom: aanrader!

Nieuwe Keizersgracht 51 D

Geschreven op 18 januari 2024

Met Nick Henderson was het zeer prettig zakendoen hij was zeer deskundig zeer goed in de communicatie en heel helder in alle afspraken die waren gemaakt. Ook prettig hij was ook zeer goed te bereiken en het kantoor hield mij ook keurig en schriftelijk op de hoogte...

Wijnand Nuijenstraat 151 +PP

Geschreven op 4 januari 2024

Ons team

Loïc Ouwehand

Register-Makelaar

Loïc Ouwehand

Doortje de Hart

Assistent Makelaar

Doortje de Hart

Rosalie Houtsma

Juridische binnendienst medewerker

Rosalie Houtsma

Roos Solleveld

Binnen - en buitendienst & office management

Roos Solleveld

Nick Henderson

K-RMT

Nick Henderson

Neem contact met ons op

Jouw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of je alle velden (goed) hebt ingevoerd en probeer het nog een keer.

Persoonsgegevens

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Volg ons op Instagram