Vorige | Volgende
Verhuurd

Singel 262 - A Amsterdam, Grachtengordel

Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd

Neem contact met ons op

020-3306644

info@ovdm.nl

Omschrijving

Op een unieke locatie in het hart van Amsterdam met tal van horecagelegenheden, winkels, bezienswaardigheden en voorzieningen op loopafstand ligt dit statige rijks monumentale kantoorobject met een authentieke historische uitstraling. Deze perfecte locatie aan de grachtengordel ligt midden tussen de negenstraatjes en tegenover de Paleisstraat met het prachtige Paleis op de Dam. Locatie Het centrum...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp kantoorruimte
125 m²

Omschrijving

Op een unieke locatie in het hart van Amsterdam met tal van horecagelegenheden, winkels, bezienswaardigheden en voorzieningen op loopafstand ligt dit statige rijks monumentale kantoorobject met een authentieke historische uitstraling. Deze perfecte locatie aan de grachtengordel ligt midden tussen de negenstraatjes en tegenover de Paleisstraat met het prachtige Paleis op de Dam.

Locatie
Het centrum van Amsterdam is van oudsher één van de belangrijkste en meest prestigieuze kantorenlocaties van Nederland. De Singel en de directe omgeving zijn blijvend gewild als kantorenlocatie. Vele (internationale) bedrijven van klein tot groot hebben deze locatie gekozen als huisvestingslocatie. Door de uitstekende ligging in het historisch hart van de stad is dit een aantrekkelijke locatie voor verschillende segmenten. De huidige stedelijke situatie representeert een mix in functies van kantoren, winkels, woningen, hotels en horecagelegenheden.

Bereikbaarheid
Door de centrale ligging en de directe nabijheid van de Raadhuisstraat en de Nieuwezijds Voorburgwal is de bereikbaarheid per openbaar vervoer uitstekend. Men treft hier de tramhaltes van de lijnen 1, 2, 5, 13, 14, 17 alsmede de buslijnen 21, 170, 171 en 172 aan met directe verbindingen naar de belangrijke treinstations. Per auto is het object eveneens goed bereikbaar. De reistijd naar de ring A10 is ongeveer 15 minuten.

Oppervlakte
Voor de verhuur is 125,3 m² kantoorruimte beschikbaar gelegen in het souterrain.

Opleveringsniveau:
De kantoorruimte wordt in de huidige staat opgeleverd.

Huurprijs:
€ 22.200,- per jaar, exclusief BTW

Servicekosten:
€ 45 per m² per jaar, exclusief BTW

BTW:
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Huurbetaling:
Per kwartaal vooruit

Indexering:
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100); voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum.

Huurperiode:
Minimaal 2 jaar.

Beschikbaar:
In overleg

Huurovereenkomst:
Standaard ROZ huurovereenkomst, model 2015

Bankgarantie:
Een bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur vermeerderd met servicekosten en BTW dient gesteld en afgegeven te worden door een erkende Nederlandse bankinstelling.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Service kosten
€ 45 p/m
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
125 m²
In units vanaf
125 m²
Perceel
250 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1

Foto's

Kaart Singel 262 - A Amsterdam, Grachtengordel

naar Singel 262 - A Amsterdam, Grachtengordel
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand