Vorige | Volgende
Verhuurd

Mercatorstraat 147 I Amsterdam

Deze woning is verhuurd

Neem contact met ons op

020-3306644

info@ovdm.nl

Omschrijving

***English version below*** In Oud West met uitzicht op het Erasmuspark bieden wij aan een heerlijk licht en modern appartement van ca. 55 m2 met een ruime slaapkamer en een balkon op het Zuid Westen. De woning is gemeubileerd. Dit verzorgde appartement is gelegen in de Mercatorstraat tussen de Erasmusgracht en de Jan van Galenstraat. Het uitzicht op het groen van het Erasmuspark benadrukt de rust...

Kenmerken

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1932
Ligging
Aan park, aan rustige weg, vrij uitzicht

Omschrijving

***English version below***
In Oud West met uitzicht op het Erasmuspark bieden wij aan een heerlijk licht en modern appartement van ca. 55 m2 met een ruime slaapkamer en een balkon op het Zuid Westen. De woning is gemeubileerd.

Dit verzorgde appartement is gelegen in de Mercatorstraat tussen de Erasmusgracht en de Jan van Galenstraat. Het uitzicht op het groen van het Erasmuspark benadrukt de rust in deze straat. Tegelijkertijd zijn alle voorzieningen van de stad op loopafstand. Zowel de Jan Evertsenstraat, het Mercatorplein als de Bos en Lommerweg zijn te voet bereikbaar. Hier vind je allerlei leuke restaurantjes, cafés en hippe winkeltjes. Ook winkels voor de dagelijkse boodschappen zijn hier te vinden en een dagelijkse markt is er op het Bos en Lommerplein. Naast het Erasmuspark ben je voor groen ook zo in het Rembrandtpark en het Westerpark en de Jordaan zijn snel te bereiken met de fiets.

Indeling:
Via de entree tot het pand en het verzorgde trappenhuis bereik je de eigen ingang van de woning op de eerste verdieping.

Je komt binnen in de hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde bevindt zich de lichte woonkamer met eethoek. Grote raampartijen bieden een fraai uitzicht op het park. De hele woning is voorzien van een eikenhouten vloer.

In het midden van de woning ligt de badkamer met inloopdouche, toilet, wastafel en wasmachine. Aan de achterzijde bevindt zich de keuken met voldoende ruimte voor een eetbar. De moderne keuken is voorzien van inbouwapparatuur als een 5-pits gasfornuis, afzuigkap, oven, koelkast en afwasmachine. Naast de keuken ligt de ruime slaapkamer. Zowel keuken als slaapkamer hebben openslaande deuren naar het balkon op het Zuid-Westen.

Locatie
De woning ligt uitstekend ten opzichte van het openbaar vervoer (tram 7 en bussen 15 en 282). In 10 minuten ben je op het Centraal Station. Vanaf de ring A10 afslag S105, is de locatie eenvoudig te bereiken. Parkeren in de directe omgeving is mogelijk. Voor een parkeervergunning is geen wachtlijst.

Beschikbaar:
Per 1 november

Huurperiode:
Maximaal 2 jaar.

Huurprijs gemeubileerd:
€ 1.500,- per maand, exclusief gas, water en licht.

Waarborgsom:
Gelijk aan twee maanden huur.

Opleveringsniveau:
De woning wordt opgeleverd inclusief onder meer de navolgende voorzieningen:
- 2 kamers
- Keuken (2015) voorzien van alle benodigde apparatuur
- Badkamer met inloopdouche, toilet, wastafel en wasmachine
- Eikenhouten vloer
- Dubbel glas

Bijzonderheden:
- Vrij uitzicht op Erasmuspark
- Rustige en groene straat
- Sfeervol en modern
- Balkon (zuid-west)
- Heerlijk lichte woning
- Gemeubileerd

Voorbehoud:
Deze projectinformatie is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Er wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

***English version***
In the Old West area, with a view of the Erasmuspark, we offer a wonderfully light and modern apartment of approximately 55 m2 with a spacious bedroom and a balcony facing south west. The apartment is furnished.

This well-kept apartment is located in the Mercatorstraat in between the Erasmusgracht and the Jan van Galenstraat. The view of the trees in the Erasmuspark emphasises the peace and quiet of this street. At the same time all facilities of the city are within walking distance. Both the Jan Evertsenstraat, the Mercatorplein and the Bos en Lommerweg are within walking distance. Here you find many nice restaurants, cafés and popular shops. Also stores for daily groceries are here and there's a daily market for fresh produce at the Bos en Lommerplein. Besides the Erasmuspark you can also find nature in the Rembrandtpark and the Westerpark. For more city life the famous Jordaan area can easily be reached by bike.

Layout:
Through the entrance of the building and the well-kept communal stairway you reach the private entrance of the apartment at the first floor.

You enter the hallway with access to all the rooms. In the front you find the living and dining area. Large window frames offer a beautiful view of the park. The whole apartment has an oak wooden floor.

In the middle of the apartment is the bathroom with walk-in closet, toilet, washbasin and washing machine. The kitchen is located in the back with plenty of space for a breakfast bar. The modern kitchen is equipped with built-in appliances such as a 5 burner stove, hood, oven, fridge and dishwasher. Next to the kitchen is the bedroom. Both the kitchen and the bedroom have patio doors to the balcony facing South-West.

Location
The property is excellently located for public transportation (tramline 7 and busses 15 and 282). Within 10 minutes you reach Central Station. The location can easily be reached from the ring road A 10 through exit S105. Parking in the neighbourhood is possible and there's no waiting list for a parking permit.

Availability:
As of November 1st

Rental period:
Max 2 years.

Rent including furniture:
€ 1.500,- per month, excluding gas, water and light.

Deposit:
Two month rent.

Facilities:
The property includes, among others, the following features and fittings:
- 2 bedrooms
- Kitchen (2015) equipped with all necessary appliances
- Bathroom with walk-in shower, toilet, washbasin and washing machine
- Oak wooden floor
- Double glazing

Particulars:
- Open view of Erasmuspark
- Quiet and green street
- Cozy and modern
- Balcony (south-west)
- Wonderfully light apartment
- Furnished

Restrictions:
This information has been compiled by us with the utmost care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or else, nor for the consequences.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Waarborgsom
€ 3000

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1932
Specifiek
gemeubileerd

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
55 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
6 m²
Bruto inhoud
143 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
toilet, douche, wastafel, wasmachineaansluiting

Energie

Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Ligging
Aan park, aan rustige weg, vrij uitzicht

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Mercatorstraat 147 I Amsterdam

naar Mercatorstraat 147 I Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand