Vorige | Volgende

Singel 122 - I AMSTERDAM

Vraagprijs € 575.000 k.k.

Neem contact met ons op

020-3306644

info@ovdm.nl

Omschrijving

Aan het Singel bieden wij aan een sfeervol appartement van 77 m2 verdeeld over anderhalve verdieping, met berging in het souterrain. De woning is zeer centraal gelegen in de historische binnenstad (UNESCO) van Amsterdam nabij de Dam, Haarlemmerstraat en de 9 straatjes. Voor de dagelijkse boodschappen is een Albert Heijn XL of Marqt om de hoek en op zaterdag is er op de Noordermarkt een biologische...

Kenmerken

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
-1906
Ligging
Aan vaarwater, aan water, in centrum, in woonwijk

Omschrijving

Aan het Singel bieden wij aan een sfeervol appartement van 77 m2 verdeeld over anderhalve verdieping, met berging in het souterrain.

De woning is zeer centraal gelegen in de historische binnenstad (UNESCO) van Amsterdam nabij de Dam, Haarlemmerstraat en de 9 straatjes. Voor de dagelijkse boodschappen is een Albert Heijn XL of Marqt om de hoek en op zaterdag is er op de Noordermarkt een biologische versmarkt te vinden. Kortom: een uniek object op een zeer bijzondere locatie in hartje Amsterdam.

Indeling:
Via de entree van het souterrain bereikt u aan de achterzijde van het pand het trappenhuis naar de eerste verdieping. Vanuit de hal heeft u toegang tot alle vertrekken. De lichte en brede woonkamer en open keuken liggen aan de voorzijde. Vanuit het zitgedeelte heeft u prachtig uitzicht over het Singel. De raampartij en brede houten vloerdelen geven de ruimte sfeer. De open keuken is voorzien van een verplaatsbaar keukenelement van hout/aluminium bestaande uit een aanrecht met wasbak, oven en 4-pits gasfornuis. Verder bevindt zich in de keuken een kast met c.v.-ketel.

In de hal bevindt zich de entree naar een separaat toilet en de badkamer. Deze laatste is voorzien van een inloopdouche, maar moet verder gemoderniseerd worden. Ook zijn in de hal opbergkasten en de trap naar de slaapkamer boven. De slaapkamer is ruim van opzet en heeft veel daglicht en is rustig gelegen aan de achterzijde van het pand.

De fundering van het pand is onlangs vernieuwd. In het souterrain zullen bergingen worden gerealiseerd maar de indeling daarvan moet nog gebeuren.

Opleveringsniveau:
De woning wordt opgeleverd inclusief onder meer de navolgende voorzieningen:
- Eén slaapkamer
- Open keuken
- Badkamer
- Enkel glas
- Brede eikenhouten vloerdelen

Bijzonderheden:
- Top locatie
- Eigen grond
- Nieuwe fundering
- Berging in souterrain in aanbouw
- Het appartement dient intern gemoderniseerd te worden
- Per direct beschikbaar


Locatie:
Centraal Station is op loopafstand. De woning ligt prima ten opzichte van het openbaar vervoer. (Tram 1, 2, 5, 13 of 17) En vanaf de ring A10 afslag S102, is de locatie goed te bereiken. Een parkeervergunning is binnen afzienbare tijd te verkrijgen.

Deze vrijblijvende verkoopinformatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden

Hoewel wij met de grootste zorgvuldigheid dit object hebben ingemeten, voldoet deze wellicht niet aan de Meet- instructie Gebruiksoppervlakte Woningen (NEN 2580).

Aspirant-kopers worden uitdrukkelijk uitgenodigd om de oppervlakte van het object op/na te meten en een bouwkundigekeuring uit te laten voeren. Mochten zij hiervan af zien dan vrijwaren zij Makelaardij de Nederlanden van alle aansprakelijkheid.


***Translation****
Along the famous canal the Singel we offer for sale a charming apartment of 77 sq.mts set over one and a half floor including a storage space in the basement.

The property is located in the heart of Amsterdam's historic city centre (UNESCO World Heritage Site) close to the Dam and the fashionable shopping area's the Haarlemmerstraat and the Negen Straatjes (Nine Streets). For day-to-day grocery shopping there's a Marqt or Albert Heijn XL around the corner and on Saturdays the nearby Noordermarkt hosts a farmer's market for fresh and organic foods. So all-in all a unique property at a very unique location in the heart of Amsterdam.

Lay-out:
Through the entrance of the basement one reaches the stairwell to the first floor at the back of the house.
In the apartment the hallway gives access to all rooms. The wide and bright living area and the open space kitchen are located at the front of the apartment. The living area offers a magnificent view over the canal the Singel. The windows and wide wooden floor boards give the room character. The open kitchen is equipped with a mobile wooden/aluminium kitchen consisting of a sink, oven and 4 burner stove. The kitchen area also has a cupboard with the central heating boiler.

In the hallway one finds the entrance to a toilet and bathroom. This bathroom is equipped with a walk-in shower, but actually has to be refurbished. In the hallway there are also closets and the stairs to the bedroom upstairs. This bedroom is rather spacious with lots of daylight and is located at the quiet back side of the building.

The foundation has recently been renovated. In the basement some storage spaces will be made, but this has not been finished yet.

Facilities:
This property includes, among others, the following features and fittings:
- One bedroom
- Open floor kitchen
- Bathroom
- Single glazing
- Wide oak floor boards

Particulars:
- Top locatie
- Freehold
- New foundation
- Storage space in basement under construction
- The apartment needs to be updated inside
- Immediately available

Location:
Centraal Station is within walking distance. The property has an excellent location for public transportation (tram 1, 2, 5, 13 or 17). By car one reaches the property from the ringroad A10 via exit S 102. A parking permit can be obtained within months.





Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906
Daktype
plat dak

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
77 m²
Externe bergruimte
6 m²
Bruto inhoud
263 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
douche, wastafel

Energie

Soort verwarming
c.v.-ketel
Bouwjaar ketel
1994
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
M
Indexnummer
5
Perceel
6200
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan vaarwater, aan water, in centrum, in woonwijk

Foto's

Kaart Singel 122 - I AMSTERDAM

naar Singel 122 - I AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand