Vorige | Volgende
Verhuurd

Keizersgracht 523 BG AMSTERDAM

Dit bedrijfsobject is verhuurd

Neem contact met ons op

020-3306644

info@ovdm.nl

Omschrijving

''Te huur'' hoogwaardig gerenoveerde gelijkvloerse kantoorruimte met buitenruimte op top locatie! Kantoorruimte De Keizersgracht 523 is een karakteristiek grachtenpand. De kantoorruimte is ca. 175 m² b.v.o groot en gelegen op de begane grond met een buitenruimte van ca. 18 m². Het gebouw verkeert zowel aan de buitenzijde als de binnenzijde in uitstekende staat. De begane grond is onlangs...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoor-/bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp kantoorruimte
175 m²

Omschrijving

''Te huur'' hoogwaardig gerenoveerde gelijkvloerse kantoorruimte met buitenruimte op top locatie!

Kantoorruimte
De Keizersgracht 523 is een karakteristiek grachtenpand. De kantoorruimte is ca. 175 m² b.v.o groot en gelegen op de begane grond met een buitenruimte van ca. 18 m². Het gebouw verkeert zowel aan de buitenzijde als de binnenzijde in uitstekende staat. De begane grond is onlangs hoogwaardig gerenoveerd. De authentieke details geven het gebouw een stijlvolle uitstraling maar met de aanwezigheid van alle moderne voorzieningen.
Via de gezamenlijke entree op de begane grond betreedt u het kantoor. Het betreft een open ruimte welke is voorzien van een gevlinderde betonvloer met vloerverwarming/vloerkoeling en energiezuinige led inbouw spots. Tevens zijn er in de gehele ruimte wandcontactdozen en data punten aanwezig. De centraal gelegen pantry is voorzien van een koelkast en een vaatwasser. De ruimte beschikt ook over een serverruimte en twee separate toiletten met wastafel.

Locatie
De kantoorruimte is gelegen in het historische centrum van Amsterdam tussen de Leidsestraat en de Nieuwe Spiegelstraat. Deze locatie kenmerkt zich door een mix van hoogwaardig wonen, werken en winkels. Daarnaast bevinden zich veel voorzieningen in de directe nabijheid zoals hotels, restaurants en musea. Op loopafstand van de kantoorruimte treft u het Rijks-, Van Gogh en Stedelijk museum, het Rembrandtplein en de Leidsestraat.

Energiezuinig kantoor
De kantoorruimte is voorzien van led-verlichting en een warmtepomp die zorgt voor de verwarming maar ook koeling van de ruimte waardoor je veel energiekosten bespaart omdat er geen gas verbruikt wordt!

Bereikbaarheid
De locatie is zeer goed bereikbaar. Op loopafstand bevinden zich de Vijzelgracht met halte voor tramlijnen 16 en 24 en de Leidsestraat met halte voor tramlijnen 1, 2 en 5. Ook met eigen vervoer is de bereikbaarheid goed te noemen.

Op enkele minuten loopafstand ligt Parkeergarage Parking De Hoofdstad aan de Prinsengracht en APCOA Parking in Prins & Keizer op de hoek van de Vijzelstraat / Prinsengracht. In deze garages is het mogelijk om verschillende typen parkeerabonnementen te krijgen. Tevens is er de mogelijkheid tot betaald parkeren op de openbare weg of door middel van een vergunningensysteem.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde beschikt over onder meer de navolgende voorzieningen:
- Sanitaire voorzieningen
- Pantry
- Serverruimte
- Gevlinderde beton vloer
- Vloerverwarming
- Vloerkoeling
- Led inbouw spots
- Buitenruimte
- Aansluitpunten voor elektra/data
- Airco voorbereiding

Bijzonderheden:
Het gehuurde beschikt over onder meer de navolgende voorzieningen:
- Hoogwaardig gerenoveerd
- Warmtepomp
- Zeer goede locatie
- Buitenruimte
- Monumentaal pand
- Zeer lage energiekosten
- Label A
- Zeer lage servicekosten

Huurvoorwaarden

Beschikbaar:
Per direct

Huurperiode:
5 + 5 jaar

Huurprijs:
€ 4.000,- per maand, exclusief BTW.

Gehuurde metrage
Bagane grond 175 m2 BVO + 18 m² buitenruimte

Servicekosten:
€ 10 per m² per jaar, exclusief BTW op basis van verrekenbaar voorschot. Huurder zal zich rechtstreeks aansluiten bij de betreffende energieleveranciers.

Betaaltermijn:
Per kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks op basis van de Consumenten Prijsindexcijfer, reeks alle huishoudens (2006=100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Bankgarantie:
Gelijk aan drie maanden huur

BTW:
Huurder is BTW-plichtig. Er zal BTW over de huur verschuldigd zijn. Huurder verklaard voor tenminste 90% met BTW belaste prestaties te verrichten in het gehuurde.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt slecht een uitnodiging tot het doen van een voorstel. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na schriftelijke instemming van onze opdrachtgevers.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Service kosten
€ 10 p/m
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoor-/bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
175 m²
In units vanaf
175 m²
Energielabel
Klasse A

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
I
Perceel
75290
Oppervlakte
195 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Keizersgracht 523 BG AMSTERDAM

naar Keizersgracht 523 BG AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand