Vorige | Volgende
Verhuurd

Jan Luijkenstraat 32 I AMSTERDAM

Deze woning is verhuurd

Neem contact met ons op

020-3306644

info@ovdm.nl

Omschrijving

ENGLISH VERSION BELOW! Op een toplocatie middenin het Museumkwartier in Amsterdam Oud-Zuid bieden wij aan een licht, 3 kamer appartement van ca. 95 m2 op de eerste verdieping. De woning is NIET GEMEUBILEERD. Het appartement is gelegen om de hoek van het Rijksmuseum in de rustige Jan Luijkenstraat, tussen de P.C. Hooftstraat en het Museumplein. Exclusieve winkels zijn om de hoek, maar ook het...

Kenmerken

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
-1906
Ligging
Aan rustige weg

Omschrijving

ENGLISH VERSION BELOW!
Op een toplocatie middenin het Museumkwartier in Amsterdam Oud-Zuid bieden wij aan een licht, 3 kamer appartement van ca. 95 m2 op de eerste verdieping. De woning is NIET GEMEUBILEERD.

Het appartement is gelegen om de hoek van het Rijksmuseum in de rustige Jan Luijkenstraat, tussen de P.C. Hooftstraat en het Museumplein. Exclusieve winkels zijn om de hoek, maar ook het Stedelijk, het Van Gogh Museum en het Concertgebouw zijn op loopafstand. Uiteraard ontbreekt het niet aan gezellige restaurants en cafés in de directe omgeving. Voor de dagelijkse boodschappen bevindt zich een supermarkt onder het Museumplein en ook de ingang van het Vondelpark is op twee minuten loopafstand.


Indeling:
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u de eerste verdieping en entree van de woning. U komt binnen in een hal met toegang tot een ruime en-suitekamer voorzien van ingebouwde kasten en een houten vloer. Het woongedeelte van deze heerlijk lichte ruimte ligt aan de voorzijde en heeft een zwarte natuurstenen schouw. Achterin de en-suitekamer bevindt zich de moderne keuken voorzien van een 5-pits gasfornuis met oven, koelkast en vaatwasser. Middels openslaande deuren heeft u toegang tot een balkon. In de uitbouw achterin is een de master-bedroom gelegen. De tweede slaapkamer met erker ligt aan de voorzijde van de woning en kunt u bereiken vanuit de hal. Hier is ook de ingang naar de riante badkamer, die is voorzien van een inloopdouche, w.c., wasbak en handdoekradiator.

Locatie:
De woning ligt uitstekend ten opzichte van het openbaar vervoer (tram 2 en 5 en bussen 170, 172, 174, 197, 272 en 758). In 10 minuten bent u op het Centraal Station. Vanaf de ring A10 afslag S106, is de locatie eenvoudig te bereiken. Parkeren in de directe omgeving is mogelijk. Een vergunning is binnen een aantal maanden te verkrijgen.

Beschikbaar:
Per 1 maart.

Huurperiode:
Minimaal 1 jaar.

Huurprijs:
€ 2.100,- per maand, exclusief gas, water en licht.

Waarborgsom:
Gelijk aan een maand huur.

Opleveringsniveau:
De woning wordt opgeleverd inclusief onder meer de navolgende voorzieningen:
- 3 kamers
- Keuken voorzien van alle benodigde apparatuur
- Houten vloer
- Wasmachine/droger

Bijzonderheden:
- Top locatie
- Om de hoek van het Rijksmuseum
- Ongemeubileerd

Voorbehoud:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.


ENGLISH VERSION
A unique and light, three room apartment (around 95 m2), situated in the middle of the 'Museum Quarter' in the Amsterdam Old South area. This property is rented out UNFURNISHED.

The apartment is located around the corner from the Rijksmuseum in a quiet street named Jan Luijkenstraat. This is in between the P.C. Hooftstraat with its luxury boutiques and the Museum Square where one not only finds the above mentioned Rijksmuseum but also the
Van Gogh Museum, the Stedelijk Museum and the Concert Hall. There are plenty good restaurants and cozy cafés nearby. For daily groceries there's a supermarket underneath the Museum Square and the entrance to the famous Vondel parc is within two minutes walking distance.

Lay-out:
One reaches the entrance of the apartment through a shared staircase. The private hallway opens onto a spacious 'en-suite' (double) room divided by sliding doors. The room has a wooden floor and built-in closets. The cozy and light living space is situated at the front and is decorated with a black stone chimney. In the back of the 'en-suite-'room one finds the modern kitchen equipped with a five burner gas stove, an oven, a fridge and a dishwasher. Two patio doors give access to a balcony. In the back of the building is an extension in which the master-bedroom is situated. The second bedroom which has a bay window, is at the front of the apartment and can be reached through the private hallway. Here one also finds the entrance to the spacious bathroom which comes with a walk-in shower, toilet, washbasin and towel radiator.

Location:
The apartment is ideally located for public transportation (tram lines 2 and 5 and busses 170, 172, 174, 197, 272 en 758). Central Station can be reached within 10 minutes. The property can easily be reached via the A10, exit S106. Paid parking is possible in the neighbourhood. A parking permit can be acquired within several months.

Availability:
March 1st

Rental period:
Minimum 1 year

Rent:
€ 2.100,- per month, excluding gas, water and electricity.

Deposit:
one month rent.

Facilities:
This property includes, among others, the following features and fittings:
- 3 rooms
- Kitchen equiped with built-in appliances
- Wooden floor
- Washing machine/dryer

Particulars:
- Triple A-location
- Around the corner of the Rijksmuseum
- Unfurnished


Restrictions:
This information has been compiled by us with the utmost care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or else, nor for the consequences.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Waarborgsom
€ 2100

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
95 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
6 m²
Bruto inhoud
300 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
toilet, douche, wastafel

Energie

Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Ligging
Aan rustige weg

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
betaald parkeren

Foto's

Kaart Jan Luijkenstraat 32 I AMSTERDAM

naar Jan Luijkenstraat 32 I AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand