Vorige | Volgende
Verhuurd

Jachthavenweg 109 AMSTERDAM

Dit bedrijfsobject is verhuurd

Neem contact met ons op

020-3306644

info@ovdm.nl

Omschrijving

Locatie: Het kantoorgebouw "De Zuiderhof" is gelegen aan de Jachthavenweg naast de Amstelveenseweg ter hoogte van het VU mc en maakt deel uit van de Amsterdamse Zuid-as. Het kantoorgebouw staat pal naast het markante "ING House". In de nabije omgeving zijn bedrijven van internationale allure gevestigd. Denkt u hierbij o.a. Deloitte en AKD in het recent opgeleverde "The Edge". Andere vooraanstaande...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp kantoorruimte
317 m²

Omschrijving

Locatie:
Het kantoorgebouw "De Zuiderhof" is gelegen aan de Jachthavenweg naast de Amstelveenseweg ter hoogte van het VU mc en maakt deel uit van de Amsterdamse Zuid-as. Het kantoorgebouw staat pal naast het markante "ING House".

In de nabije omgeving zijn bedrijven van internationale allure gevestigd. Denkt u hierbij o.a. Deloitte en AKD in het recent opgeleverde "The Edge". Andere vooraanstaande kantoorgebruikers in de directe omgeving zijn onder andere Van Doorne, DLA Piper en F&C.

Het gebouw De Zuiderhof is representatief kantorencomplex gelegen op absolute toplocatie. Het gebouw beschikt in totaal over ca. 14.500 m² kantoorruimte hiernaast treft u breed scala aan faciliteiten in het gebouw. Denkt u hier aan o.a. een representatieve entree met bemande receptie, een luxe bedrijfsrestaurant, een conferentie-/vergadercentrum, een ondergrondse parkeergarage en een fietsenstalling. In de onderliggende parkeergarage zijn nog 4 parkeerplaatsen beschikbaar.

Bereikbaarheid:
De locatie is zeer goed bereikbaar, zowel met de auto als per openbaar vervoer.

Auto:
Het kantoorgebouw is uitstekend gelegen direct aan de afslag S108 van de ringweg A10. Via de A10 zijn de snelwegen A1, A2, A4 en de A9 gemakkelijk te bereiken.

Openbaar vervoer:
Op loopafstand van het kantoorgebouw bevindt zich de metro- tram en bushalte "Amstelveenseweg". Hiernaast biedt het nabij gelegen NS Station Zuid een goede verbinding met alle belangrijke treinstation in Amsterdam en de rest van Nederland.

Duurzaamheid:
Er is veel aandacht besteed aan ecologische thema's in dit kantorencomplex zoals en duurzaamheid en milieuzaken, zodat groen ook echt groen blijft.

Kantoorruimte:
Voor de verhuur bieden wij ca. 317m² gelegen op de derde verdieping aan.


Restaurant:
Het gebouw De Zuiderhof beschikt over een luxe lunchfaciliteit met uitgebreide catering. De toeslag voor het gebruik van het restaurant/ruimte bedraagt € 24,50 per m² per jaar, excl. BTW.

Huurvoorwaarden

Beschikbaar:
Nader overeen te komen.

Huurperiode:
Vanaf 6 maanden.

Huurprijs:
Kantoor
Nader overeen te komen

Parkeren
Nader overeen te komen

Gehuurde:
Kantoor
In totaal ca. 317 m² kantoorruimte. In overleg deelverhuur mogelijk vanaf 100 m².

Parkeren
Nader overeen te komen

Servicekosten:
Nader overeen te komen

Betaaltermijn:
Per kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks op 1 januari op basis van de Consumenten Priisindexcijfer, reeks alle huishoudens (2006=100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Bankgarantie:
Gelijk aan drie maanden huur

BTW:
Huurder is BTW-plichtig. Er zal BTW over de huur verschuldigd zijn. Huurder verklaard voor tenminste 90% met BTW belaste prestaties te verrichten in het gehuurde.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt slecht een uitnodiging tot het doen van een voorstel. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na schriftelijke instemming van onze opdrachtgevers.

Voorlichtingen:
Mocht u naar aanleiding van deze gegevens nadere informatie en/of een bezichtiging wensen dan kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Ouwehand v/d Meijden Makelaars B.V.
Herengracht 374
1016CH, Amsterdam
Tel: 020 330 66 44
E-mail: info@ovdm.nl

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
317 m²
In units vanaf
200 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
D
Perceel
655
Oppervlakte
7854 m²
Eigendomssituatie
Erfpacht

Foto's

Kaart Jachthavenweg 109 AMSTERDAM

naar Jachthavenweg 109 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand